Reference

Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN, med herunder hørende koncepter AutoPartner, Teknicar og Rudecenter, har benyttet Hilmar & Høgsberg siden 1. januar 2016.

Samarbejdet indebærer formelt set rådgivning, planlægning, forhandling og indkøb af medier. Med Hilmar & Høgsberg får man dog som kunde meget mere end det. Her er tale om et bureau med en viden og ekspertise, der langt overgår de større bureauer, vi tidligere har arbejdet sammen med.

Hos Hilmar & Høgsberg sættes kunden i fokus, og det mærkes tydeligt. Der er en naturlig interesse for os som virksomhed. De muligheder og begrænsninger, vi har som frivillige værkstedskæder, er hurtigt indarbejdet hos Hilmar & Høgsberg, men samtidig sørger de for at udfordre og stille nye muligheder op.

De kampagner, både online og offline, som Hilmar & Høgsberg har eksekveret for os har præsteret højere, end vi tidligere har oplevet. Både før, under og efter kampagner er vi velinformeret, og rapporteringen er omfattende og valideret, så vi får et præcist indblik i afviklingen.

Præcision er i højsædet hos Hilmar & Høgsberg. Alle aftaler og projekter er nedskrevet med deadlines og udspecificeringer, så der ikke er tvivl hos os som kunde, hvad vi har af opgave. Er der spørgsmål, får man altid et klart og præcist svar hos bureauets kompetente medarbejdere.

Vi giver hermed Hilmar & Høgsberg vores bedste anbefaling og ser frem til et fortsat godt og givtigt samarbejde.

Med venlig hilsen

Aktieselskabet, CARL CHRISTENSEN

HILMAR & HØGSBERG har siden 2016 indgået tæt samarbejde med den hæderkronede og familieejede virksomhed, Eurodan Huse. Fra Eurodan Huse lyder anbefalingen som følger:

Vi har et godt, kontinuerligt og solidt samarbejde med Hilmar & Høgsberg. I den tid, vi har kendt dem, har vi oplevet, at de er meget professionelle; Deres input til os er brugbare, konkrete og velbegrundede. Når de kommer til møder, er de velforberedte, og deres materiale er velresearchet og gennemtænkt. De er gode til følge op, oprigtige, interesserede og vi føler os meget trygge ved, at de varetager vores interesser i alle situationer.

Hertil kommer, at de som mennesker er åbne, imødekommende, lyttende og behagelige at samarbejde med.

Herfra kan vi varmt anbefale Hilmar & Høgsberg. Skulle der være et behov for yderligere uddybning af ovenstående anbefaling eller en generel snak om at være kunde hos bureauet, så ring gerne til direktionssekretær Lone Bæk Andersen på 79 23 66 32.

Med venlig hilsen

Lone Andersen

Direktionssekretær, Eurodan Huse