Reference

”Hilmar & Høgsberg og Duka har samarbejdet siden 2015.

Samarbejdet indebærer formelt set rådgivning, planlægning, forhandling og indkøb af medier, men med Hilmar & Høgsberg får man som kunde meget mere end det. Her er tale om et bureau med en viden, ekspertise og ikke mindst ærlig tilgang til samarbejdet.

Hos Hilmar & Høgsberg sætter de, således Duka i fokus, Det mærkede vi blandt andet  i forbindelse med vores årsplanlægning for 2022, hvor vi havde briefet dem på årets mediebudget, og de vendte retur med en anbefaling om, at vi i stedet for at investere i eksterne medieindsatser, med fordel kunne arbejde med at optimere  vores egne kanaler.

Det blev udgangspunktet for et møde, hvor de præsenterede os for  både nuværende samt potentielle målgruppeprofiler og disses tilgange til vores produkter. Denne dialog gav stof til eftertanke, og dannede et væsentligt grundlag for en gennemgang af vores kommunikation og ny struktur på vores hjemmeside.

Deres konkrete råd hjalp os med  at sikre en mere brugervenlig hjemmeside , hvor vores kommunikation var mere stringent og målrettet.
Dette har for os gjort det tydeligt , at der med Hilmer & Høgsberg er tale om en samarbejdspartner, med en naturlig interesse for os som virksomhed og ikke blot forretning”

– Kim Krohn Gervin, Administrerende Direktør

Aktieselskabet, Duka