Reference

”I løbet af de sidste par år har vi hos VILA haft den store fornøjelse af at samarbejde med Hilmar & Høgsberg på en række projekter inden for medie – og målgruppeanalyse. På samtlige projekter har vi fået yderst kompetent sparring, velbegrundede anbefalinger samt ny, brugbar viden.

Det seneste samarbejde omfattede en kvantitativ og kvalitativ kundeundersøgelse af VILAs kunder samt mediebrug på det danske marked. I samarbejdet oplevede jeg, at bureauet hurtigt satte sig ind i vores udfordringer og skræddersyede et oplæg, der nøjagtigt var tilpasset vores behov. Undersøgelsen gav os både det generelle billede af målgrupperne, markedspositionen  samt – via fokusgruppeinterviews – en række mere nuancerede indsigter om vores kunder. Afrapporteringen var yderst nuanceret og blev fulgt op med en lang række velbegrundede strategiske input.

Som bureau oplever jeg Hilmar & Høgsberg som strukturerede,  velbegrundede og altid opdaterede på de nyeste tendenser indenfor forbrugertendenser og mediebrug. Jeg kan på det varmeste anbefale Hilmar & Høgsberg som samarbejdspartner.”

Annette Hyttel Vestergaard, Digital Content & PR Manager

VILA