KUNDER

Herunder finder i et udsnit af alle vores kunder. Vi arbejder med kunder i alle størrelser og alle budgetter bliver taget seriøst her i huset.

Regular costumer at HILMAR & HØGSBERG, Bedre Nætter
IBF, dansk betonvarefabrikant
Regular costumer at HILMAR & HØGSBERG, Bedre Nætter

Som kunde hos Hilmar & Høgsberg får du står økonomisk sikkerhed, da vi har AA rating hos Dun & Dradstreet, hvilket kun 22,3% af alle danske virksomheder har. Dernæst er vi medlem af brancheforeningen KreaKoms sikkerhedsfond.

Sikkerhedsfonden er en selvejende institution, der har til formål at yde medlemmerne af Danske Medier sikkerhed for den kredit, som medierne yder til medlemmerne af Sikkerhedsordningen under forudsætning af, at medierne yder sikkerhedsgodtgørelse til ordregiverne. De tilsluttede ordregivere er forpligtet til at stille sikkerhed for alle betalinger for indrykninger af annoncer i de nævnte medier, enten ved en direkte sikkerhedsstillelse eller gennem deltagelse i den kollektive sikkerhedsordning via fonden.

Referencer

VillaVilla

Som Danmarks førende udlejer af luksussommerhuse med pool og aktivitetsrum, et nichesegment i den brede feriehus-udlejningsbranche, har vi brug for en mediepartner, der forstår vores målgruppe og vores brand mission. Hilmar og Høgsberg har leveret det og mere til…”

Læs mere her

– Kamilla Wetke, Marketing Manager

Carl Christensen

“… Hos Hilmar & Høgsberg sættes kunden i fokus, og det mærkes tydeligt. Der er en naturlig interesse for os som virksomhed. De muligheder og begrænsninger, vi har som frivillige værkstedskæder, er hurtigt indarbejdet hos Hilmar & Høgsberg, men samtidig sørger de for at udfordre og stille nye muligheder op.”

Læs mere her

VisitBritain

Vi samarbejdede med Hilmar & Høgsberg da vi lancerede kampagnen: Velkommen til en anden side af London. De forstod hurtigt vores brief og hvad det var vi ville opnå. De var meget proaktive og grundige i deres markedsanalyse, segmentering og valg af kanaler. På grund af situationen i verden var det meget uklart, hvornår vi kunne gå live med kampagnen, men Hilmar & Høgsberg sørgede for at vi var forberedte og parate til at trykke på knappen, når tiden var rigtig. Vi er blevet utroligt professionelt mødt under hele processen, Hilmar & Høgsberg har taget lead og været utroligt hurtige til at reagere på ønskemål fra vores side, hvilket gjorde at vi kunne holde alle deadlines og resultatet af kampagnen overgik alle vores forventninger.”

Mai Lundin, tidligere Marketing Executive hos VisitBritain

Femilet

Hilmar & Høgsberg viser en oprigtig interesse for vores brand, og det marked vi befinder os i, og har lynhurtigt sat sig ind i de udfordringer vi har. Jeg er meget glad for de kompetente forslag og oplæg jeg modtager fra dem, og jeg oplever teamet hos Hilmar og Høgsberg som meget professionelt og engageret. Med et begrænset mediebudget har det været afgørende med rådgivning fra en partner, som har stor erfaring indenfor netop medie-indkøb, så vi sikrer størst mulig effekt. Dette er vi overbeviste om at Hilmar og Høgsberg er de rette til at hjælpe os med.

Tea Nørgaard Pedersen, Communication Director hos Femilet

VILA

“I løbet af de sidste par år har vi hos VILA haft den store fornøjelse af at samarbejde med Hilmar & Høgsberg på en række projekter inden for medie – og målgruppeanalyse. På samtlige projekter har vi fået yderst kompetent sparring, velbegrundede anbefalinger samt ny, brugbar viden…

… Som bureau oplever jeg Hilmar & Høgsberg som strukturerede,  velbegrundede og altid opdaterede på de nyeste tendenser indenfor forbrugertendenser og mediebrug. Jeg kan på det varmeste anbefale Hilmar & Høgsberg som samarbejdspartner. “

Læs mere her

Queen

“Hilmar & Høgsberg er et mindre, men meget professionelt mediebureau, hvor man altid føler sig prioriteret. Deres kompetencer favner bredt, hvad enten, man har brug for strategisk sparring, en tv-kampagne eller indblik i målgrupper og medier. Vi kan varmt anbefale hele teamet og sætter stor pris på deres evne til at udfordre og se nye muligheder.”

Duka

”Hilmar & Høgsberg og Duka har samarbejdet siden 2015.

Samarbejdet indebærer formelt set rådgivning, planlægning, forhandling og indkøb af medier, men med Hilmar & Høgsberg får man som kunde meget mere end det. Her er tale om et bureau med en viden, ekspertise og ikke mindst ærlig tilgang til samarbejdet.

Læs mere her

– Kim Krohn Gervin, Administrerende Direktør

Professionel medierådgivning offline og online

Hos Hilmar & Høgsberg får I rådgivning på tværs af mediegrupper – nye som gamle, offline som online – sammentænkt i den bedste løsning for jeres brand.

Lad os tage en uforpligtende snak