Cases

Komplet strategi eller delrådgivning

Her i huset hjælper vi brands og virksomheder med mediestrategi og medieplaner – Her kan I få rådgivning hele vejen fra markedsbehov, over forbrugerindsigter til eksekveringen af en relevant medieplan. Vi kan også engageres i forbindelse med enkeltstående og afgrænsede projekter, men oftest bliver vores samarbejdsrelationer langvarige og emnerne mange. Herunder præsenterer vi en række forskelligartede cases.

Kia

I forbindelse med opstart af samarbejde med Kia i 2019, var KPI’erne blandt andet at øge antal prøveture samt øge antallet af slutsedler. Ydermere at øge brand kendskab samt andelen af potentielle nye Kia ejere.

Aalborg zoo

Hilmar og Høgsberg har gennemført en evaluering af Aalborg Zoos marketing- og medieindsats med formålet at sikre struktur samt større effekt af indsatserne fremadrettet.

ibf

Hilmar & Høgsberg har analyseret og vurderet IBF’s marketing- og kommunikationsindsats på brandets egne kanaler med henblik på optimering.

Ringkjøbing

landbobank

Ringkjøbing Landbobank ønskede i 2022 en ny tilgang til Google Ads søgekampagner, med fokus på at skaffe flere private banking kunder og styrke deres position på søgninger, der omhandlede andelsboliglån i KBH.

Trendhim

Hilmar & Høgsberg gennemførte en analyse af Trendhims samlede medieindsats, da de ønskede at blive bedre til at udnytte medie-flowet med henblik på at øge kendskabsgraden og derigennem rykke omsætningen.

Hilmar & Høgsberg har vurderet Danske Boligarkitekters marketing- og kommunikationsindsats på egne og betalte medier med målet, at få flere og bedre relationer med potentielle kunder.

Danske

boligarkitekter

color hotel
skagen

Color Hotel Skagen havde i 2022 et ønske om at øge deres synlighed overfor deres målgrupper. Samtidig ønskede de flere besøgende på hjemmesiden med fokus på deres arrangementer i løbet af året.

Lyngsøe havde prøvet i flere år at opnå synlighed og mere salg på det tyske marked. Vi rådgav dem til at arbejde strategisk med deres SEO indsats i Tyskland i 2019.

Lyngsøe.de

Lad os tage en uforpligtende snak