Om HILMAR &
HØGSBERG

Hilmar og Høgsberg - om os
Hos Hilmar & Høgsberg træder du ind på et mediebureau stiftet ud fra målsætningen om at gøre en forskel for vores kunder og samarbejdspartnere indenfor medierådgivning og medieindkøb. Vores mål er at være en professionel og proaktiv rådgiver – fra første kontakt til evaluering af din kampagne. Vi kan stå for hele jeres mediestrategi og tager udgangspunkt i jeres situation og målsætninger.

Vi arbejder kreativt med medieplanlægningen – søger alternative medier, og går efter en løsning, hvor I får mest effekt ud af budgettet. Det vigtigste for os er nemlig at levere det, som interesserer dig mest – eksponering i din målgruppe! Det gør vi b.la. ved at overholde vores forpligtelser overfor medieleverandørerne og derved give dem taletid for altid at kunne tilbyde den bedste og nyeste rådgivning.

Vi kan de fleste ”smarte” ord, men har et brændende ønske om, at kommunikere i øjenhøjde, så vores kunder er med i hele processen. Du skal forvente vores ærlige mening, og vi behandler dit budget, som var det vores eget.

Vi er et filter over for medierne – vi tager imod mediernes opkald og vælger kun det relevante til. Alt for at sikre den absolut bedste kampagne – målt på både effekt og respons.

Mediebureauet Hilmar & Høgsberg er stiftet i 2015 af Morten Hilmar og Martin Høgsberg og hurtigt kom en tredje partner med, Charlotte Brunskov. Sammen er ambitionen at være en professionel, proaktiv og ærlig medierådgiver- og indkøber for de små og mellemstore danske annoncører.

Vi er et levende hus af erfarne teams med både indsigt og holdning. Vi gør en dyd ud af at have det sjovt og godt sammen – også når det går rigtigt stærkt, fordi vi tror på, at sådan leverer vi den bedste løsning til de virksomheder, vi arbejder for.

Målbarhed
Effekt
Kreativitet
Dokumentation
Tilpassede kampagner

Professionel medierådgivning offline og online

Hos Hilmar & Høgsberg får I rådgivning på tværs af mediegrupper – nye som gamle, offline som online – sammentænkt i den bedste løsning for dit brand.

Lad os tage en uforpligtende snak