kompetencer

Kernekompetencen hos Hilmar & Høgsberg er medierådgivning og medieplaner på baggrund af medie-, målgruppe- og markedsindsigter, kombineret med mange års konkret erfaring indenfor strategi og eksekvering. Vi har ekspertviden på både offline og online medier og rådgiver på tværs af hele kunderejsen, uanset om det drejer sig om TV, streaming, print, YouTube, SoMe, SEO, Google Ads eller andre mediegrupper.

Her i huset mødes I af erfarne og rare mennesker, der lytter til jeres behov og situation som det første. Vi skræddersyer løsninger til den enkelte virksomheds behov, og tager vores ansvar som medierådgivere seriøst, for hver dag at levere den bedste sparring og løsning til jer.

Hos Hilmar & Høgsberg får du rådgivning med afsæt i analyse og tracking af forbrugernes reelle medieadfærd via licenserede adgange til bl.a.

  • Nielsens TV- og streamingmåling
  • Kantar Gallups Radio Meter
  • Kantar Gallups Index Danmark
  • Audience Project

Sådan sikrer vi jer det mest optimale mediemix med fokus på effekt af jeres medieinvestering.

Indsigtsbaseret rådgivning

Vi holder os opdateret på forbruger- og medieudviklingen for jer, så vi altid kan levere den mest relevante medieplan. Læs mere om, hvordan vi bruger vores licenserede adgange til Kantar Gallups Index Danmark, Nielsens TV og -streamingmåling, Kantar Gallups Radiometer og Audience Project.

 

Skræddersyede analyser

Brand tracking, kampagne-effektmåling, kunderejseanalyser eller markedsanalyser? Kvantitativt eller kvalitativt? Lad os hjælpe med at identificere og indkøbe det rigtige analyse setup for jer.

Fremtidens TV-kampagne

Optimer effekten af jeres reklamefilms- og videoindsats på tværs af Flow-TV, kommerciel streaming og YouTube. Vi repræsenterer en ny forståelse og teknisk tilgang på området, der optimerer effekten af jeres mediebudget.

 

om os

Er du nysgerrig på, hvad vi er for et hus og hvorfor vi er her? Så kom med den her vej…

Lad os tage en uforpligtende snak