Reference

Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN, med herunder hørende koncepter AutoPartner, Teknicar og Rudecenter, har benyttet Hilmar & Høgsberg siden 1. januar 2016.

Samarbejdet indebærer formelt set rådgivning, planlægning, forhandling og indkøb af medier. Med Hilmar & Høgsberg får man dog som kunde meget mere end det. Her er tale om et bureau med en viden og ekspertise, der langt overgår de større bureauer, vi tidligere har arbejdet sammen med.

Hos Hilmar & Høgsberg sættes kunden i fokus, og det mærkes tydeligt. Der er en naturlig interesse for os som virksomhed. De muligheder og begrænsninger, vi har som frivillige værkstedskæder, er hurtigt indarbejdet hos Hilmar & Høgsberg, men samtidig sørger de for at udfordre og stille nye muligheder op.

De kampagner, både online og offline, som Hilmar & Høgsberg har eksekveret for os har præsteret højere, end vi tidligere har oplevet. Både før, under og efter kampagner er vi velinformeret, og rapporteringen er omfattende og valideret, så vi får et præcist indblik i afviklingen.

Præcision er i højsædet hos Hilmar & Høgsberg. Alle aftaler og projekter er nedskrevet med deadlines og udspecificeringer, så der ikke er tvivl hos os som kunde, hvad vi har af opgave. Er der spørgsmål, får man altid et klart og præcist svar hos bureauets kompetente medarbejdere.

Vi giver hermed Hilmar & Høgsberg vores bedste anbefaling og ser frem til et fortsat godt og givtigt samarbejde.

 

Med venlig hilsen

Aktieselskabet, CARL CHRISTENSEN