Det vigtigste for os er at levere det som interesserer dig mest – nemlig eksponering i din målgruppe!

Kunder

Hos HILMAR & HØGSBERG er alle kunder vigtige. Vi arbejder strategisk og målrettet for alle vores kunder – store som små. Dét der kendetegner HILMAR & HØGSBERG er, at vi altid går den ekstra mil. Det er helt naturligt for os, at vise interesse for vores kunder, og det er en del af vores DNA. Vi sætter klar og tydelig kommunikation i højsæde, så du som kunde altid ved hvem der gør hvad og hvorfor.

Referencer

Carl Christensen

“… Hos Hilmar & Høgsberg sættes kunden i fokus, og det mærkes tydeligt. Der er en naturlig interesse for os som virksomhed. De muligheder og begrænsninger, vi har som frivillige værkstedskæder, er hurtigt indarbejdet hos Hilmar & Høgsberg, men samtidig sørger de for at udfordre og stille nye muligheder op.”

VisitBritain

Vi samarbejdede med Hilmar & Høgsberg da vi lancerede kampagnen: Velkommen til en anden side af London. De forstod hurtigt vores brief og hvad det var vi ville opnå. De var meget proaktive og grundige i deres markedsanalyse, segmentering og valg af kanaler. På grund af situationen i verden var det meget uklart, hvornår vi kunne gå live med kampagnen, men Hilmar & Høgsberg sørgede for at vi var forberedte og parate til at trykke på knappen, når tiden var rigtig. Vi er blevet utroligt professionelt mødt under hele processen, Hilmar & Høgsberg har taget lead og været utroligt hurtige til at reagere på ønskemål fra vores side, hvilket gjorde at vi kunne holde alle deadlines og resultatet af kampagnen overgik alle vores forventninger.”

Mai Lundin, tidligere Marketing Executive hos VisitBritain

Femilet

Hilmar & Høgsberg viser en oprigtig interesse for vores brand, og det marked vi befinder os i, og har lynhurtigt sat sig ind i de udfordringer vi har. Jeg er meget glad for de kompetente forslag og oplæg jeg modtager fra dem, og jeg oplever teamet hos Hilmar og Høgsberg som meget professionelt og engageret. Med et begrænset mediebudget har det været afgørende med rådgivning fra en partner, som har stor erfaring indenfor netop medie-indkøb, så vi sikrer størst mulig effekt. Dette er vi overbeviste om at Hilmar og Høgsberg er de rette til at hjælpe os med.

Tea Nørgaard Pedersen, Communication Director hos Femilet

VILA

“I løbet af de sidste par år har vi hos VILA haft den store fornøjelse af at samarbejde med Hilmar & Høgsberg på en række projekter inden for medie – og målgruppeanalyse. På samtlige projekter har vi fået yderst kompetent sparring, velbegrundede anbefalinger samt ny, brugbar viden…

… Som bureau oplever jeg Hilmar & Høgsberg som strukturerede,  velbegrundede og altid opdaterede på de nyeste tendenser indenfor forbrugertendenser og mediebrug. Jeg kan på det varmeste anbefale Hilmar & Høgsberg som samarbejdspartner. “

Queen

“Hilmar & Høgsberg er et mindre, men meget professionelt mediebureau, hvor man altid føler sig prioriteret. Deres kompetencer favner bredt, hvad enten, man har brug for strategisk sparring, en tv-kampagne eller indblik i målgrupper og medier. Vi kan varmt anbefale hele teamet og sætter stor pris på deres evne til at udfordre og se nye muligheder.”

Aarhus

 

 

 

Graven 20, 8000 Aarhus C

København

Gl. Kongevej 135 B
1850 Frederiksberg C